PRCC Hatchery Subcommittee Meeting Thursday, April 16, 2015 Grant PUD Wenatchee Office 11 Spokane Street, Wenatchee

Call-in Number: 1-800-977-8002 Bridge: 7422882

Online meeting link:
1. Go to:
Join WebEx meeting
2. If requested, enter your name and email address.
3. If a password is required, enter the meeting password: go
4. Click "Join".
Note: If you are unable to access the meeting, click on the link below and navigate to the appropriate date to find this meeting.
https://grantpud.webex.com

PRCC Hatchery Subcommittee Members

Craig Busack, NMFS Matt Cooper, (alt) USFWS Bill Gale, USFWS Peter Graf, (alt) GCPUD Lynn Hatcher (alt), NMFS Jeff Korth, (alt) WDFW Carl Merkle, CTUIR Keely Murdoch, (alt) YN Todd Pearsons, GCPUD Tom Scribner, YN Mike Tonseth, WDFW Kirk Truscott, CCT

HSC Agenda

9:00 A.M. Updates and Meeting Summary Review (10 minutes)

- Updates (if available) from:
 - o PRCC
 - o PAC
 - Habitat Committee
 - Fall Chinook Working group
 - o Updates from HC
- Review March action items and March meeting summary

9:10 A.M. White River Temporary Acclimation (10 minutes)

- White River fish acclimation (GPUD)
- Discussion (all)
- Next steps (Eliz.)

9:20 A.M. White River Productivity (40 minutes)

- Updated analyses (Todd)
- Discussion (all)
- Next steps (Eliz.)

10:00 A.M. Permit Updates (20 minutes)

- NMFS (Craig)
- USFWS (Bill Gale)
- 10:20 A.M. Break (10 minutes)

10:30 A.M. White River Spring Chinook (90 minutes)

- Continuation of discussion: Path to 2026 decision (all)
- Next steps (Eliz.)
- 12:00 P.M. Lunch (30 minutes)

12:30 P.M. Broodstock Collection Protocols (20 minutes)

- Review of outstanding issues (Mike)
- Discussion (all)
- Next steps (Eliz.)

12:50 P.M. Wenatchee M&E Report Review (20 minutes)

- Schedule for report review (Todd)
- White River and Nason Creek screw trap reports (Todd)
- Next steps (Eliz.)

1:10 P.M. Recent Reports and Publications (40 minutes)

- ISAB Report on Density Dependence
- Ford et al. Homing
- Embryonic Imprinting
- 1:50 P.M. Review Action Items, Potential May Agenda Items, and Wrap-up (10 minutes)
- 2:00 P.M. Adjourn

Next Meeting: Thursday, May 21, 2015