# PRCC Hatchery Subcommittee Meeting

Thursday, October 20, 2016 Via Conference Call

Call-in Number: 1-800-977-8002 Bridge: 7422882

#### Online meeting link:

1. Go to:

### Join WebEx meeting

- 2. If requested, enter your name and email address.
- 3. If a password is required, enter the meeting password: go
- 4. Click "Join".

Note: If you are unable to access the meeting, click on the link below and navigate to the appropriate date to find this meeting. The meeting number is 576 274 626 <a href="https://grantpud.webex.com">https://grantpud.webex.com</a>

#### **PRCC Hatchery Subcommittee Members**

Craig Busack, (alt) NMFS Matt Cooper, (alt) USFWS Bill Gale, USFWS Peter Graf, (alt) GCPUD Jeff Korth, (alt) WDFW Keely Murdoch, (alt) YN Todd Pearsons, GCPUD Tom Scribner, YN Mike Tonseth, WDFW Kirk Truscott, CCT Justin Yeager, NMFS

#### **HSC Agenda**

#### 9:30 A.M. Updates and Meeting Summary Review (10 minutes)

- Updates (if available) from:
  - o PRCC
  - o PAC
  - Habitat Committee
  - o Fall Chinook Working group
  - Updates from HC
- Review September action items and September meeting summary

#### 9:40 A.M. Permit Updates (10 minutes)

- NMFS (Justin Yeager)
- USFWS (Bill Gale)

#### 9:50 A.M. Priest Rapids Hatchery (10 minutes)

- Final 2016 PR M&E Report (Todd)
- Next steps (Eliz.)

# 10:00 A.M. Nason Facility (10 minutes)

- Update on intake screen repair (Deanne)
- Next steps (Eliz.)

# 10:10 A.M. Coho (10 minutes)

- Coho Mitigation (Keely)
- Next steps (Eliz.)

# 10:20 A.M. SharePoint Update (5 minutes)

- Check in on HSC member access and issues (Andy)
- Next steps

# 10:25 A.M. Review Action Items, Potential November Agenda Items, and Wrap-up (5 minutes)

# 10:30 A.M. Adjourn

Next Meeting: Thursday, November 17, 2016