# PRCC Hatchery Subcommittee Meeting

Thursday, March 17, 2016 Grant PUD Wenatchee Office 11 Spokane Street, Wenatchee

## Call-in Number: 1-844-481-8658

Online meeting link:

1. Go to:

#### Join WebEx meeting

2. If requested, enter your name and email address.

3. If a password is required, enter the meeting password: go

4. Click "Join".

*Note: If you are unable to access the meeting, click on the link below and navigate to the appropriate date to find this meeting.* <u>https://grantpud.webex.com</u>

#### **PRCC Hatchery Subcommittee Members**

Craig Busack, (alt) NMFS Matt Cooper, (alt) USFWS Bill Gale, USFWS Peter Graf, (alt) GCPUD Cory Kamphaus, (alt) YN Jeff Korth, (alt) WDFW Keely Murdoch, YN Todd Pearsons, GCPUD Mike Tonseth, WDFW Kirk Truscott, CCT Justin Yeager, NMFS

# <u>HSC Agenda</u>

#### 9:30 A.M. Updates and Meeting Summary Review (10 minutes)

- Updates (if available) from:
  - o PRCC
  - o PAC
  - Habitat Committee
  - o Fall Chinook Working group
  - o HC Updates
- Review February action items and February meeting summary

### 9:40 A.M. Permit Updates (10 minutes)

- NMFS (Craig)
- USFWS (Bill Gale)

#### 9:50 A.M. Broodstock Collection Protocols (50 minutes)

- Discussion (all)
- Next steps (Eliz.)

#### 10:40 A.M. Draft Priest Rapids Hatchery M&E Implementation Plan (30 minutes)

- Implementation Plan (Todd)
- Next steps (Eliz.)
- 11:10 A.M. Break (10 minutes)

#### 11:20 A.M. WA-BC AFS Meeting (40 minutes)

- Draft presentations (Todd)
- Discussion (all)
- Next steps (Eliz.)
- 12:00 P.M. Lunch (30 minutes)

#### 12:30 P.M. Draft GPUD P&I Report (15 minutes)

- Overview of draft report (Todd)
- Discussion (all)
- Next steps (Eliz.)

#### 12:45 P.M. Nason Facility Intake (30 minutes)

- Update on intake screen (Todd)
- Transfer of fish to Chiwawa and release plan (all)
- Next steps (Eliz.)

#### 1:15 P.M. SharePoint Update (10 minutes)

- Check in on HSC member access (Andy)
- Next steps
- 1:25 P.M. Review Action Items, Potential April Agenda Items, and Wrap-up (10 minutes)
- 1:35 P.M. Adjourn

Next Meeting: Thursday, April 21, 2016