PRCC Hatchery Subcommittee Meeting

Thursday, September 17, 2015 Grant PUD Wenatchee Office 11 Spokane Street, Wenatchee

Call-in Number: 1-800-977-8002 Bridge: 7422882

Online meeting link:

1. Go to:

Join WebEx meeting

- 2. If requested, enter your name and email address.
- 3. If a password is required, enter the meeting password: go
- 4. Click "Join".

Note: If you are unable to access the meeting, click on the link below and navigate to the appropriate date to find this meeting.

https://grantpud.webex.com

PRCC Hatchery Subcommittee Members

Craig Busack, NMFS Matt Cooper, (alt) USFWS Bill Gale, USFWS Peter Graf, (alt) GCPUD Jeff Korth, (alt) WDFW Keely Murdoch, YN Todd Pearsons, GCPUD Mike Tonseth, WDFW Kirk Truscott, CCT

HSC Agenda

9:30 A.M. Updates and Meeting Summary Review (20 minutes)

- Updates (if available) from:
 - o PRCC
 - o PAC
 - o Habitat Committee
 - o Fall Chinook Working group
 - Updates from HC
- AFS symposium recap
- GPUD 2016 Wenatchee M&E Implementation Plan
- Review July action items and July meeting summary

9:50 A.M. Permit Updates (10 minutes)

- NMFS (Craig)
- USFWS (Bill)

10:00 A.M. Wanapum Dam Progress (50 minutes)

Construction status (lan Hunter)

10:50 A.M. Break (10 minutes)

11:00 A.M. ONA Sockeye Program Update (60 minutes)

- Presentation (ONA)
- Discussion (all)
- Next steps (Eliz.)

12:00 P.M. Lunch

12:30 P.M. Priest Rapids Hatchery Annual Report (20 minutes)

- Highlights from draft report (Todd)
- Questions or comments (all)
- Next steps (Eliz.)

12:50 P.M. White River Spring Chinook (30 minutes)

- Continuation of discussion: Path to 2026 decision (all)
- Next steps (Eliz.)

1:20 P.M. YN Coho Program (40 minutes)

- New YN Coho facility and acclimation sites (Cory Kamphaus)
- Discussion (all)
- Next steps (Eliz.)

2:00 P.M. Review Action Items, October Meeting Date, Potential October Agenda Items, and Wrap-up (10 minutes)

2:10 P.M. Adjourn